Du er landet hos Fat Pigeon

Vi er et reklamebureau, som rusker kraftigt i den traditionelle opfattelse af, hvordan kunde og bureau arbejder sammen. Vi arbejder nemlig ikke for dig, men med dig. For lad os nu bare være ærlige: Du kender dit produkt, du kender dit marked og du kender dine mål. Det, vi kender til, er hvordan du får dine budskaber ud over rampen så du når de mål, du har sat dig.

Derfor skal du ikke blive overrasket, hvis vi spørger dig, om du har et ledigt skrivebord, kælderlokale eller kosteskab, vi kan tage i besiddelse for en periode, når vi starter vores samarbejde. For jo tættere vi er på dig mens vi arbejder, desto klogere og bedre bliver vi.

Hvis du hellere vil have os lidt mere på afstand, er det ok. Men så må vi mødes lidt oftere, end du er vant til i samarbejdet med reklamebureauer.

Contact:

coo@fatpigeon.dk

Silkegade 11 • DK-1113 København K • Tlf. +45 23 72 79 57

Bagomniels-peder-ravn Fat Pigeon

Bureauet er stiftet af Niels Peder Ravn, som har været fast inventar i reklamebranchen siden 1989, hvor han startede som tekstforfatter. I de mellemliggende år har NP udviklet sig til én af branchens mest rutinerede konceptudviklere, og han er i sit arbejde kendt for at være et bulderende løsningsorienteret lokomotiv.

Fra 2005 til 2016 var han kreativ direktør på to forkellige bureauer, hvor han bl.a. stod i spidsen for en kreativ afdeling, som talte 24 hoveder, der refererede direkte til ham. Det er erfaringen fra ledelsen af både et stort og et mindre bureau, at tanken bag Fat Pigeon er opstået.

Se Niels Peder på LinkedIn HER

Niels Peder har i årenes løb været kreativt og strategisk ansvarlig for både nationale og internationale kampagner for bl.a. Carlsberg, GE Money Bank, Mercedes-Benz, SodaStream, Det Konservative Folkeparti, Knowledge Cotton Apparel, Burger King Royal Unibrew og en lang række andre spændende virksomheder og brands. Spørg om Fat Pigeon har erfaring med at skabe kommunikation i din branche — muligheden er tæt på 100 %.

Back to Top